castellano   |  català   |  english

Zona de seguretat dels teus pagaments

Quan realitzi un pagament a través de Modes-Serrano.com, tota la informació referent al mateix romandrà segura en tot moment. Durant la transferència, les dades són codificades.

Quan inicies una compra a Modes-Serrano.com el teu navegador et mostrarà una finestra d'alerta de seguretat.

Aquesta informació significa que les dades que introdueixis a partir d'aquest moment estan protegits amb un sistema de seguretat. Sabràs que estàs en una pàgina segura perquè apareixerà el símbol en la part inferior del teu navegador.

Per a la teva major seguretat, les pantalles on introduiràs les dades de la teva targeta de crèdit procedeixen directament d'entitats bancàries acreditades que rebran aquestes dades (SCH, La Caixa). Aquestes passarel·les d'informació són completament segures i estan subjectes a totes les normes de protecció. El sistema d'encriptació SSL que utilitzem confereix total seguretat a la transmissió de dades a través de la xarxa. Les teves dades gaudeixen de total confidencialitat i protecció. Aquesta informació no serà retinguda ni arxivada per Modes-Serrano.com.

Com protegim el seu pagament amb targeta de crèdit a MODES SERRANO?

Usem un dels sistemes de pagament segur més fiables d'Internet: el protocol SSL. Totes les seves dades personals es protegeixen i codifiquen abans d'enviar-se per al seu processament.

Què és SSL?

Els últims avanços en tecnologia de navegadors i servidors han facilitat l'ús de serveis web sense preocupacions relacionades amb el frau electrònic. Un exemple d'això és Secure Sockets Layer (SSL), desenvolupat per Netscape, un protocol de seguretat enviat a la Internet Engineering Task Force (IETF) com esborrany d'Internet.

Bàsicament, el protocol permet al navegador i al servidor d'una sessió web autenticar-se entre si i protegir la informació que, posteriorment, fluirà entre ambdós punts. Mitjançant l'ús de tècniques criptogràfiques com la codificació i la signatura digital, el protocol: permet als navegadors i servidors web autenticar-se entre si; permet als propietaris de llocs web controlar l'accés a servidors, directoris, arxius o serveis particulars; permet compartir informació confidencial (com, per exemple, numeros de targetes de crèdit) entre el navegador i el servidor, mantenint-la inaccessible per a tercers; i permet assegurar que les dades intercanviades pel navegador i el servidor no puguin corrompre's, ja sigui de forma accidental o deliberata, sense que això sigui detectat.

coma-ruga
ctra. n-340 km.1.187
tel. 977.681.024
l’arboç
av. herois, 38 (ctra. n-340)
tel. 977.670.357
vilafranca del penedès
c. la cort, 27
tel. 938.181.845