castellano   |  català   |  english

He de registrar-me?

No necessites registrar-te a MODES SERRANO per a buscar un article o per a gaudir de les diferents seccions. Bastarà amb que ens proporcionis algunes dades personals (nom, domicili, adreça de email) per a realitzar el teu registre i d'aquesta manera poder comprar en MODES SERRANO, així sabrem on hem d'enviar la mercaderia. Aquesta informació es mantindrà en un servidor segur (fes clic aquí per a conèixer la política de privadesa de MODES SERRANO) i únicament serà utilitzada per MODES SERRANO. En tot moment tens dret a accedir a les teves dades, per a rectificar-los o cancel·lar-los.

La pròxima vegada que realitzis una comanda, només hauràs d'introduir la teva adreça email i la teva contrasenya, ja que les teves dades es guarden en el nostre sistema.

Les opcions de formes de pagament no es troben emmagatzemades amb les teves dades de client, sinó que s'enllacen a la comanda en qüestió. Si optes per pagar mitjançant targeta de crèdit o de dèbit, hauràs de facilitar-nos les dades d'aquesta targeta cada vegada que realitzis una comanda.

El meu compte

En l'apartat de "el meu compte", pots veure, modificar i comprovar els camps: nom, cognoms, adreça, població, codi postal, província, telèfon mòbil, telèfon fix, email, i contrasenya.

Quan canviïs la contrasenya hauràs de repetir-la per a confirmar la seva correcta escriptura.

Com sé si heu rebut la meva comanda?

Una vegada hagis efectuat la teva comanda i prement en "confirmar compra", rebràs de forma immediata un e-mail confirmant-te la correcta recepció de la teva comanda.

Puc anul·lar una compra?

No, una vegada feta la compra no es pot anul·lar. Només s'anul·laran les compres si hi ha incidències tècniques o operatives.

Devolucions

No s'admeten devolucions.

L'IVA està inclòs en els preus?

Per descomptat, tots els preus que figuren en el catàleg de MODES SERRANO tenen l'IVA inclòs.

Garantia de qualitat

Tots els nostres productes són examinats abans del seu enviament, no obstant això si reps un producte en mal estat o amb algun defecte MODES SERRANO et garanteix la seva reposició. Tan sols has de comunicar-lo al nostre servei d'enviaments envios@modes-serrano.com i t´enviarem un producte nou previ rebut del defectuós, limitant-se, en qualsevol cas, la responsabilitat de MODES SERRANO a aquesta reposició.

Llei aplicable

Les compres realitzades a MODES SERRANO queden sotmeses a la normativa vigent espanyola i la resta de legislació concordant, entenent-se realitzades les compres en el domicili de: DIRECCIO-COMERÇ. Respecte a qualsevol discrepància o divergència que pogués sorgir sobre el compliment o la interpretació de l'acord de compra arribat, o alguna de les seves condicions, les parts se sotmeten als Jutjats i Tribunals de CIUTAT-TRIBUNALS. La declaració de nul·litat d'una o vàries de les condicions de compra establertes, no essencials, no comportarà la nul·litat de l'acord de compra arribat que continuarà vigent.

coma-ruga
ctra. n-340 km.1.187
tel. 977.681.024
l’arboç
av. herois, 38 (ctra. n-340)
tel. 977.670.357
vilafranca del penedès
c. la cort, 27
tel. 938.181.845